Blog

Lees meer over onze avonturen

Overlijden Frank Tijhuis

| Blog, Gamebasics, Gaming, Goede doelen, Publicatie, Uncategorized, Voetbal

Hij hoeft bij de hemel niet in de rij (Daniël Lohues).

Frank Tijhuis

04-01-1968            30-06-2018

 

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze geliefde mede-oprichter, -eigenaar en oud-directeur Frank Tijhuis.

Frank is slechts 50 jaar geworden.

Frank heeft samen met Netbasics B.V. en Jeroen Derwort, Gamebasics B.V. opgericht en heeft vanaf het moment van oprichting van Gamebasics de rol van directeur vervuld, samen met Jeroen. Na ruim 10 intensieve jaren, hebben Frank en Jeroen eind 2016 besloten een punt te zetten achter hun operationele inzet. Helaas moest Frank vanwege gezondheidsredenen zijn fysieke aanwezigheid de laatste jaren van zijn directeurschap al beperken. Zijn betrokkenheid op de achtergrond was in die periode echter onverminderd groot.

Zijn gedrevenheid, enthousiasme, positiviteit en zijn humor hebben Gamebasics gevormd en Frank was in staat om in korte tijd bij iedereen een snaar te raken en contact te maken.

Zonder deze bijdrages was Gamebasics geen succes geworden.

Wij wensen Misja, Simon, Noah & Féline en zijn naaste familie heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Er is een condoleanceregister voor Frank geopend.

 

Wij zijn even stil.

Collega’s en medeaandeelhouders van Gamebasics

 

OSM shirtsponsor in Swaziland

| Blog, Goede doelen
We krijgen als bedrijf veel verzoeken om bij te dragen aan goede doelen, zoveel zelfs dat we onszelf wat moesten kaderen. We kiezen er voor bij te dragen aan goede doelen die voetbal en kinderen combineren. Onze laatste bijdrage was een aantal OSM-shirts en ballen voor soccerkids in Swaziland. Een land in het zuiden van Afrika, ingeklemd tussen Mozambique en Zuid-Afrika. De OSM-shirts worden gebruikt in de competitie en zo zijn we stiekem internationaal gegaan met ons shirtsponsorschap. Van het mooie lokale DSO rechtsstreeks naar Swaziland.

Continue

Gamebasics x 442oons

| Blog, Gamebasics

Gamebasics and Youtube-kanaal 442oons zijn een unieke samenwerking aangegaan op 7 juni. Voor het eerste keer in haar geschiedenis heeft Gamebasics de heilige verzameling competities opengesteld aan een externe partij. We besloten onze managers de kans te geven om te genieten van een grappig Youtube-kanaal en in combinatie met ons voetbalmanagementspel. Dit resulteerde in een samenwerking met een van de grootste voetbalgerelateerde Youtube-kanalen in het Verenigd Koninkrijk.

Continue

Toppositie bij jubileumdeelname Kuip Cup

| Blog, Gamebasics, OSM, Voetbal

Na ons verdrietige optreden bij de Kuip Cup in 2017, met als resultaat een kleurloze 12de plaats, heeft het afgelopen jaar in het teken gestaan van het binnenhalen van kwaliteit. Naast de harde skills lag de focus vooral – zoals het hoort – op de soft skills. Leiderschap, persoonlijkheid, doorzettingsvermogen en mentale weer- en wendbaarheid.

Nieuwe collega’s zoals Ashwin, Rick, Wietske en afstudeerder Huub, zaten dan ook gewoon bij de 19-koppige selectie. De Kuip Cup 2018 was op de 1e tropische dag van 2018. Dinsdag 29 mei.  Continue

Hollanders in Duitsland

| Blog, Gamebasics, Voetbal

Wij vinden het belangrijk om ook ervaringen met elkaar op te bouwen, anders dan alleen werkervaringen. Dan leer je elkaar op een andere manier kennen en spreek je eens wat vaker met een collega waar je in het werk misschien wat minder contact mee hebt. Echt? Ja echt!

Tenminste, dat is één van de argumenten die we gebruiken om elk jaar met alle teamleden een trip te maken naar een mooie Europese stad en samen een voetbalwedstrijd te bezoeken.
Continue

Van een online game naar een social game

| Blog, Gamebasics

Lees een willekeurig artikel over hoe je een goede casual game maakt en het eerste advies is altijd: zorg dat het een social game is. Dat social game een buzzword is geworden maakt het ook een abstract begrip. Je moet het vooral doen, maar wat het nu precies is blijft vaak onduidelijk. Dooddoeners als ‘zorg dat je spelers hun vrienden uit kunnen nodigen’ steken dan vaak de kop op. Daar zal iedereen het mee eens zijn. Maar hoe dan?

Continue

Leuk dat je er bent

Kom eens langs op ons voetbalkantoor.
Je bent van harte welkom!

Gamebasics
Buitenom 263
2711 KB Zoetermeer

T +31 (0) 79 341 4450
E [email protected]
I www.gamebasics.nl