Full-stack Software Engineer

Full-stack Software Engineer

By december 9, 2016 Vacature No Comments

Full-stack Software Engineer

Gamebasics uit Zoetermeer zoekt een Full-stack Software Engineer.

Voor minimaal 32 uur.

Wij zijn Gamebasics. Hét team achter Online Soccer Manager (OSM). Als Full-stack Software Engineer werk je dagelijks aan ons voetbalmanagementspel, waar miljoenen voetballiefhebbers plezier aan beleven. Het doel is verbeteren en uitbreiden. Je bent onderdeel van een scrumteam dat naast de backend ook werkt aan onze web-, iOS- en Android-apps. In je team zitten ervaren software engineers, een designer en een tester, die met een gedeelde passie werken om een zo goed mogelijke game-ervaring te bieden aan onze users.

We zijn op zoek naar teamleden die zelfstandig in staat zijn om oplossingen te vinden, lef hebben en buiten de gebaande paden durven te denken. Je wordt lid van een multidisciplinair team, dus er wordt ook van je verwacht dat je zeer goed kunt samenwerken en oog hebt voor de mensen om je heen. Je werkt zowel aan de backend (C#.Net) als in minimaal één frontend (Android, iOS, Web). Met creatieve oplossingen lever jij een bijdrage aan de beste game-ervaring voor onze miljoenen gebruikers wereldwijd. Je hebt een goede balans tussen precisie en snelheid om oprecht trots te kunnen zijn op de kwaliteit van je werk.

Voor onze apps hebben we gekozen voor een architectuur die past bij het platform. Zo werken we in Android volgens een MVP-architectuur en in iOS volgens VIPER. Dit doen we in combinatie met de programmeertalen Swift en Kotlin. De apps worden gevoed door een WebAPI die geschreven is in .NET / C#. Voor onze website maken we gebruik van TypeScript / Javascript, LESS en Gulp. Om ons werk zo snel mogelijk bij de gebruikers te krijgen, hebben we CI zo ingericht dat we op ieder gewenst moment een nieuwe release kunnen doen.

Jij hebt…

 • Een relevante HBO of WO studie afgerond
 • Minimaal drie jaar werkervaring op het gebied van software-ontwikkeling
 • Kennis en ervaring met een van de volgende programmeertalen: Swift, Kotlin, Java, C#
 • De wil om te werken met de nieuwste technieken en middelen
 • Passie voor zowel backend als frontend
 • Bereidheid te leren en te groeien als professional
 • Een hands-on mentaliteit, een oplossingsgerichte instelling, een proactieve houding en analytisch vermogen

Wij bieden…

 • Werken in een zelfstandig en professioneel scrumteam (6 tot 9 teamleden)
 • Tijd én budget voor je ontwikkeling
 • Een unieke werkomgeving, met een informele sfeer
 • Ruimte voor jouw creatieve inbreng
 • Uitstekende pensioenvoorwaarden (50 % premiebijdrage werkgever)
 • Tegemoetkoming in de reiskosten of volledige vergoeding bij OV
 • Winstdelingsregeling (bij vast contract)
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen  € 2.600 en € 4.500 bruto per maand (40 uur p.w.)

Agile Professionals

Innovatieve Start-up

Games & Voetbal

Werken bij Gamebasics voelt bij mij niet aan als werken. Ik combineer namelijk mijn passie om te programmeren, met mijn hobby voetbal in een omgeving van mensen die ik al heel snel mijn vrienden mocht noemen. De informele sfeer en vrijheid in mijn werkzaamheden geven mij de mogelijkheid te groeien in mijn vak en constant te zoeken naar de beste oplossingen.

Galip Çaliskan, mobile developer (iOS)

Onze Kernwoorden

Innovatie, Lean Start-up, Scrum, Professioneel, Kwaliteit, Technische Experts, Wereldmarktspeler, Sfeervol, Groei & Voetbal.

Interesse?

Wij nodigen je uit om bij ons te solliciteren. Mail je CV en enthousiaste motivatie naar vacature@gamebasics.nl o.v.v. Mobile Game Developer (iOS).

Heb je inhoudelijke vragen over de mobile developer functie? Dan staat onze office manager Stefanie Audenaert je graag persoonlijk te woord (079-3414450).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. U wordt dringend verzocht het niet ‘toch te proberen’.

 

Jasper Schwartz

Jasper is CEO at Gamebasics. Soccer, gaming, competition, HR, corner-flags.