Gamebasics en OSM in de media

Gamebasics en OSM in de media

By februari 20, 2014 Gamebasics, OSM No Comments

Het grote succes van Online Soccer Manager blijft niet onopgemerkt!

De afgelopen weken hebben diverse Nederlandse media aandacht besteed aan OSM en Gamebasics. Het Algemeen Dagblad plaatste in hun sportkatern een interview met oprichters Jeroen Derwort en Frank Tijhuis. Een week later waren ze te gast in de studio van BNR nieuwsradio, waar ze vertelden over het concept van het spel en de toekomstplannen van Gamebasics. Ook op voetbalblog Buitenkant Voet verscheen een interview.

Frank Tijhuis is blij met alle media-aandacht ‘Dat we worden opgemerkt, betekent dat we boven het maaiveld beginnen uit te komen’, legt hij uit. ‘Gamebasics is hiermee in een nieuwe fase beland. De verhuizing naar ons nieuwe kantoor hoort daar natuurlijk ook bij.’

Jeroen Derwort deelt zijn enthousiasme. ‘Het draagt bij aan onze missie om zo veel mogelijk spelers het gevoel te geven dat zij de manager kunnen zijn van hun favoriete club.’

De exposure van OSM in de media stimuleert iedereen bij Gamebasics om er alles aan te doen om het spel nog leuker en succesvoller te maken!

Jeroen Derwort

Jeroen is CEO and Co-Founder of Gamebasics. He created OSM in 2001 in his attic room. At times he is still amazed by the huge popularity of the game. Nowadays, he is involved in strategy and business development, while spreading Gamebasics' inspiring story of enterpreneurship in football and gaming.