Goede doelen

Bekijk welke goede doelen wij steunen

VO Voetbal League (2016)

Voor de jeugd op het voortgezet onderwijs organiseert de stichting ADO Den Haag in de Maatschappij een zaalvoetbaltoernooi onder de naam VO Voetbal League. Gamebasics is sponsor van dit initiatief. De leerlingen kunnen behalve in de zaal ook virtueel op OSM elkaar uitdagen.

Hoofdsponsor SV DSO

SV DSO, een amateurvoetbalclub in Zoetermeer en tevens één van de grootste in Nederland. Gamebasics is hoofdsponsor van SV DSO geworden, met de doelstelling het lokale voetbal te steunen. De ambitie van SV DSO is om in de hoofdklasse uit te komen.

Internationaal Jeugdtoernooi SV DSO

Gamebasics steunt het jaarlijks georganiseerde internationale jeugdtoernooi van SV DSO, waaraan clubs uit o.a. Nederland, Engeland en Duitsland meedoen. Dit jeugdtoernooi is altijd weer een groot feest voor toeschouwers en deelnemers.

Voetbaltoernooi vluchtelingen Syrië

Journalist en medewerker van Gamebasics Maarten Zeegers organiseerde een voetbaltoernooi in Libanon om het leed van de gevluchte Syrische kinderen wat te verzachten. Eén Vandaag maakte een reportage.

Favelacup (2014)

Ten tijde van het WK werd met hulp van Gamebasics een straatvoetbaltoernooi voor de jeugd georganiseerd in de sloppenwijken van Rio de Janeiro, Brazilië.

Copa Amsterdam (2013)

De Copa Amsterdam is een een internationaal top-jeugdvoetbaltoernooi voor spelers onder 19 jaar, gehouden in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Gamebasics was in 2013 sponsor van dit toernooi. Online Soccer Manager-gebruikers kregen gratis toegang.

Leuk dat je er bent

Kom eens langs op ons voetbalkantoor.
Je bent van harte welkom!

Gamebasics
Buitenom 263
2711 KB Zoetermeer

T +31 (0) 79 341 4450
E info@gamebasics.nl
I www.gamebasics.nl