Bowie Derwort verlaat na 16 jaar Gamebasics Studio

15 september 2020

Nieuws! Per 1 oktober vertrekt onze Chief Design Officer, Bowie Derwort, bij Gamebasics Studio. 

We willen onze scheidend CDO en Gamebasics-mastodont graag zelf het woord geven: “Het is de gamestudio waar ik 16 jaar geleden ben gestart en waar ik een mooie tijd heb gekend. Ik ben hier als allround designer/artist begonnen aan de keukentafel. Inmiddels werken er meer dan 60 medewerkers en behoort Gamebasics tot een van de meest succesvolle gamestudio’s in Nederland. Ik vertrek als Chief Design Officer, MT-lid en was het afgelopen jaar verantwoordelijk voor art, UX en UI. 

Ik wens Gamebasics heel veel succes met het voortzetten en verder uitbouwen van het succes en kies zelf nu een ander pad. Met nieuwsgierigheid kijk ik naar de toekomst en heb enorm veel zin om de ruimte en vrijheid te benutten om aan iets nieuws te beginnen!

25 september nemen we goed afscheid van elkaar en wensen Bowie nu alvast heel veel succes!

Deel dit artikel