Global Game Jam Gamebasics: 31 januari t/m 2 februari

15 januari 2020

De Global Game Jam is een wereldwijd evenement waar in meer dan 90 landen aan mee wordt gedaan. Het doel van het evenement is om een weekend lang met een team games te ontwikkelen rondom een thema wat pas op de vrijdag zelf door de organisatie bekend wordt gemaakt!

Vorig jaar hebben wij als Gamebasics Studio voor de eerste keer een Global Game Jam georganiseerd bij ons op kantoor en dat was een groot succes! Dat we het dit jaar weer zouden gaan organiseren was duidelijk, alleen de vraag was waar. Het liefst hadden we namelijk een locatie waar we de faciliteiten hebben om nog meer deelnemers te kunnen uitnodigen. We zijn dus op zoek gegaan naar een locatie en met succes. Dit jaar wordt onze Global Game Jam namelijk gehouden bij de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer!

Het voordeel van de Dutch Innovation Factory is namelijk dat daar plek is voor 80 deelnemers en dat er zelfs 40 deelnemers kunnen blijven slapen tijdens het evenement. Daarnaast is de locatie makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Meer informatie over onze Global Game Jam kan je hier vinden. Om direct een ticket te kopen voor het gehele weekend kan je hier terecht!

 

Deel dit artikel