Over Miniclip

Wij bestaan sinds 2004 en zijn sinds 2020 onderdeel van Miniclip, een wereldleider in de gaming industrie met als missie “ Unleash the gamer in everyone.”

Direct naar vacatures

 

Werken bij Miniclip

Dagelijks werken we bij Miniclip NL met ruim 80 mensen aan onze mobile games, zoals het succesvolle voetbalmanagerspel OSM, met wereldwijd ruim 4 miljoen spelers en aan de voetbalgame Mini Football.  We gaan informeel met elkaar om en zijn professioneel als het om de inhoudelijke kant gaat. Bij Miniclip geloven we dat door te investeren in onze mensen en te zorgen voor een prettige werkomgeving we het beste resultaat behalen. Afgelopen jaren zijn we flink gegroeid en we zijn nog niet klaar. Met de doorontwikkeling van OSM en het creëren van nieuwe (sports)games, groeien we de komende jaren hard door.

 

Vier rollen die bijdragen aan het succes van Gamebasics: developer, designer, data-analist en scrummaster

Onze mensen staan centraal

Miniclip ontwikkelt, publiceert en distribueert games voor meer dan 200 miljoen maandelijkse actieve gebruikers via mobiele, sociale en online platforms. De overname door Miniclip biedt ons de mogelijkheid om ook internationaal verder door te groeien.
We zijn blij met de goede, informele sfeer bij ons op kantoor. Collega’s beoordelen de omgang met elkaar met een 8,2, volgens ons laatste medewerkersonderzoek. We hechten veel waarde aan humor en houden bijna allemaal van voetbal. Een kleedkamergrap is snel gemaakt. Inhoudelijk zijn we bloedserieus en gaan we altijd voor de winst. Onze mensen staan hierbij centraal. Door te blijven investeren in onze mensen en te zorgen voor een open, innovatieve en prettige werkomgeving, geloven we de beste resultaten te behalen.