OSM, 22 Jaar!

28 september 2023

 

Vandaag, 28 september 2023, vieren we met trots een geweldige mijlpaal: de 22ste verjaardag van Online Soccer Manager (OSM)! Wat begon als een zolderkamer idee, is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen waarin miljoenen spelers hun voetbaldromen waarmaken en hun managementvaardigheden testen.

Een free-to-play game die al twee decennia voetbalfans van alle leeftijden samenbrengt, dat zie je niet veel! Dankzij jullie loyaliteit en enthousiasme is OSM uitgegroeid tot een gemeenschap die draait om strategie, vriendschap en competitie.

Vroeger was OSM alleen beschikbaar op onze website en dat is tegenwoordig niet meer het enige platform! OSM uitbrengen als app is een van de grootste en belangrijkste business keuzes ooit.
Dat is de reden dat we nu meer dan één miljoen dagelijkse gebruikers hebben over de hele wereld en een tweede app in de store hebben: Football Head Coach.

We willen elke OSM-speler, oud en nieuw, bedanken voor jullie voortdurende steun. Jullie hebben dit platform gemaakt tot wat het vandaag is – een bron van plezier, uitdagingen en eindeloze mogelijkheden. We kijken ernaar uit om nog vele jaren samen met jullie te bouwen aan de toekomst van Online Soccer Manager. Laten we blijven streven naar overwinningen, vriendschap en grenzeloos voetbalplezier!

Deel dit artikel