Software Engineer C# .NET

02 augustus 2015

Gamebasics uit Zoetermeer zoekt een Software Engineer .NET / C#

Voor minimaal 32 uur.

Wij zijn Gamebasics. Hét team achter Online Soccer Manager (OSM). Als Software Engineer werk je dagelijks aan het voetbalmanagementspel, waar miljoenen mensen plezier aan beleven! Samen met jouw team bedenk, ontwikkel, test en release je nieuwe backendservices voor OSM. Daarnaast ben je continue bezig met de performance van de game en werk je aan een uptime van 100%.

De nieuwste technieken worden toegepast; we maken onder andere gebruik van .NET Core, C#, WebAPI 2, RabbitMQ, Docker, Kubernetes, Github, JIRA en MySQL/MariaDB. In je team zitten ervaren software engineers, een scrummaster en een productowner, die met een gedeelde passie werken om een zo goed mogelijke game-ervaring te bieden aan onze users.

We zijn op zoek naar teamleden die zelfstandig in staat zijn om oplossingen te vinden, lef hebben, resultaatgericht werken en stressbestendig zijn. Je wordt lid van een multidisciplinair team, dus er wordt ook van je verwacht dat je zeer goed kunt samenwerken en oog hebt voor de mensen om je heen. Met creatieve oplossingen lever jij een bijdrage aan de beste game-ervaring voor onze miljoenen gebruikers wereldwijd. Je hebt een goede balans tussen precisie en snelheid om oprecht trots te kunnen zijn op de kwaliteit van je werk. Je voelt je verantwoordelijk, maar verliest het proces en onze gebruikers nooit uit het oog.

Wij bieden

  • Werken in een zelfstandig en professioneel Agile/Scrum Team.
  • Tijd én budget voor je ontwikkeling.
  • Een prettige en informele sfeer.
  • Ruimte voor jouw creatieve inbreng.
  • Uitstekende pensioenvoorwaarden (50 % bijdrage werkgever).
  • Tegemoetkoming in de reiskosten of volledige vergoeding bij OV.
  • Jaarlijks bedrijfsuitje naar het buitenland.
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen € 2.300 en € 4.500 bruto per maand (40 uur p.w.).

Onze Kernwoorden

Voetbal, Innovatie, Lean Start-up, Scrum, Professioneel, Kwaliteit, Technische Experts, Wereldmarktspeler, Sfeervol en Groei.

Interesse?

Wij nodigen je uit om bij ons te solliciteren. Mail je CV en motivatie naar vacature@gamebasics.nl o.v.v. Software  Engineer .NET.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Dan staan we je graag persoonlijk te woord (079-3414450).

 

Deel dit artikel