Gamebasics stapt in Dutch Innovation Factory

16 maart 2015

Gamebasics sluit zich aan bij de Dutch Innovation Factory (DIF), de broedplaats voor innovatieve bedrijven in Zoetermeer en omgeving. Ter bekrachtiging van het lidmaatschap neemt directeur Jeroen Derwort plaats in het bestuur van de Creative Community van het DIF.

“Gamebasics wil graag een bijdrage leveren aan de missie van de Dutch Innovation Factory om een ontmoetingsplek voor onderwijs, onderzoek én ondernemerschap te zijn. We dragen bij aan Zoetermeer als broedplaats voor innovatie” motiveert Jeroen de stap. “We krijgen hiermee een steviger profiel in Zoetermeer als innovatief bedrijf, en als werkgever voor high potentials.”

De Dutch Innovation Factory is een nationale primeur, met een drietal hbo ict-opleidingen van De Haagse Hogeschool, een innovatiecentrum (incubator) en verschillende ict-bedrijven onder één dak. Gamebasics past hier goed bij, als games/ICT werkgever in de regio, waar vele studenten van de Haagse Hogeschool zijn afgestudeerd of aan de slag zijn gegaan na hun studie.

Deel dit artikel