Gamebasics sluit zich aan bij Promotie Zoetermeer

26 november 2015

Gamebasics heeft zich aangesloten bij de business club Floravontuur van de Stichting Promotie Zoetermeer. Doel is het profiel van Gamebasics als Zoetermeers games bedrijf en werkgever te vergroten.

De Floravontuur businessclub is het platform waar met maandelijkse businessborrels, werkbezoeken en informele netwerkbijeenkomsten worden georganiseerd. Er worden evenementen georganiseerd die de uitstraling van Zoetermeer vergroten. Ondernemers en gemeente zijn beide vertegenwoordigd.

Gamebasics is een Zoetermeers bedrijf en gevestigd in het Stadshart. “Dat maakt het lidmaatschap van de business club een ABC’tje”, aldus Jeroen Derwort CEO van Gamebasics.

“We willen ons profileren als Zoetermeers bedrijf en aantrekkelijke ICT werkgever in de regio. Toetreding tot de Floravontuur businessclub, de grootste businessclub van de regio Haaglanden, helpt daarbij. Daarnaast steunt de Stichting Promotie Zoetermeer goede doelen en maatschappelijke initiatieven in de stad, waaraan we indirect een bijdrage leveren.”

Website van de Stichting Promotie Zoetermeer

dif
Deel dit artikel