Gamebasics Strategiedag 2018

18 januari 2018

De jaarlijkse Gamebasics strategiedag was dit jaar op dinsdag 16 januari.  Locatie: KNVB CAMPUS in Zeist.

Dé plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid. Scheidsrechters werken aan “Hoe kunnen we PSV ongemerkt kampioen laten worden”, bestuurders elkaar ontmoeten en waar de voetballers van ons land kunnen revalideren.

Voor één dag ook de plek waar we met het gehele Gamebasics team (45 m/v) kort terugkeken op 2017 en de richting tot 2020 met elkaar deelden.

In de historie van Gamebasics was 2017 een bijzonder jaar. Het eerste jaar zonder de succesvolle founders (Frank Tijhuis en Jeroen Derwort) actief aan het roer. Het werd een goed jaar.

OSM heeft in 2017 een paar prachtige updates gekregen en mede daardoor groeide onze userbase met 40%, een groei die alleen te vergelijken is met de groei van het transferbudget van PSG.

 

Naast de focus op ontwikkeling van OSM, hebben we ook een aantal structurele zaken opgepakt, die ons technisch, qua marktbenadering en dus als organisatie in de toekomst slagvaardiger, flexibeler en bestendiger maken. Klinkt saaier dan het was en was wel nodig.

Voor de komende periode liggen er een hoop mooie ideeën op de plank voor OSM die we gaan realiseren. Snoeihard is er gewerkt aan een fanatastische nieuwe update, die we in het eerste kwartaal van 2018 opleveren aan onze gebruikers. Get ready.

De structurele verbeteringen brengen ons dichter bij onze gebruikers en gaan ons leren hen beter te begrijpen. Gaan wij weer betere beslissingen van nemen.

Als afsluiting van en in aansluiting op de KNVB kop boven de foto, in voetbalclichés:

“Om de winnaars van morgen te zijn, moet je vandaag aan de bak. Daarom werken wij elke dag hard om morgen weer te kunnen winnen. Met mooi samenspel. Met goede teamgenoten. Op een fantastisch speelveld.”

Meedoen? Gamebasics jobs

Deel dit artikel