Gamebasics Studio x M/M Straatsport

16 juli 2021

Wij vinden het belangrijk om sport toegankelijk te maken voor iedereen, want sport en bewegen is essentieel voor ontwikkeling en welzijn. Dit is onder andere de reden dat we bijvoorbeeld de Johan Cruyff Foundation ondersteunen. Naast deze grotere partijen zijn we ook altijd op zoek naar goede, kleinere initiatieven op dit gebied.

Zo hebben we het afgelopen halfjaar ondersteuning geboden aan M/M Straatsport, een lokaal initiatief in Zoetermeer. M/M Straatvoetbal geeft , onder de naam M/M Straatvoetbal, de jeugd in de wijk Oosterheem de mogelijkheid om samen, met ondersteuning van begeleiders/vrijwilligers, lekker te voetballen.

Zij organiseren zowel trainingen voor de jeugd als 4 tegen 4 competities, waar de jeugd het tegen elkaar op kan nemen. Naast het doel om de spelers te ontwikkelen als voetballer zijn daarnaast het “plezier” en “enthousiasme” in het spelen van straatvoetbal belangrijke factoren voor M/M Straatvoetbal.

Wij zijn blij dat we door middel van onze ondersteuning de jeugd in Zoetermeer begeleid kunnen laten voetballen op straat en daarmee te helpen bij hun ontwikkeling.

Bekijk hier een filmpje van M/M Straatvoetbal: https://lnkd.in/dkDdmf3

Deel dit artikel