Football Head Coach

Football Head Coach


Football Head Coach (FHC) is het ultieme American Football managementspel waar je de American Football-wereld verovert. Creëer je eigen franchise en leid je team naar de winst.

 

Je kan je gehele ploeg managen met speciale tactieken en formaties waarmee je een unieke speelstijl kunt laten zien. Win de bowl in deze casual american football ervaring met een ontwikkelde en robuuste simulatie engine waarmee je jouw team aanstuurt in de league en de playoffs.

Speel tegen andere head coaches in deze unieke competitie. Verzamel alle profspelers in dit NFLPA-gelicenseerde spel om het perfecte team samen te stellen en al je wedstrijden te winnen. Bezoek de spelersmarkt om te bieden op de volgende ster binnen jouw team en pak de leiding als een echte head coach. Blijf je team verbeteren met al deze echte profspelers!

Gebruik alle bekende formaties in American Football of probeer een gekke combinatie om het voordeel te hebben in de volgende down. Oefening baart kunst, dus speel de special quick game game modus om de beste formaties te testen en de nieuwe tactieken uit te proberen voor je team. Train je spelers elke dag om zeker te weten dat ze op hun best zijn voor hun volgende wedstrijd. Bewijs je vrienden dat jij de beste head coach bent van FHC!