Hackathon en kerstfeest

19 december 2019

Eind december werd er binnen Gamebasics Studio de tweede Hackathon van dit jaar georganiseerd. In een Hackathon pakken we de ruimte om in nieuwe teamsamenstellingen iedereen de ruimte te geven om zijn of haar idee uit te werken. Binnen 4 dagen zijn er een hoop toffe features opgeleverd door 7 verschillende groepen. Belangrijker nog is dat er met enorm veel plezier is gewerkt door de deelnemers van de Hackathon.

De Hackathon had niet kunnen plaatsvinden zonder de organisatie, dus bedankt Ashwin Kalloe, Sander Bastiaens en Tim van der Helm! Na afloop van de Hackathon zijn we met zijn allen afgereisd naar het Museumpark Archeon in Alphen aan den Rijn, waar niemand anders dan de bekendste Nederlandse scheidsrechter Bjorn Kuipers een presentatie kwam geven. In deze presentatie werden onder andere momenten met sterspelers als Neymar en Sergio Ramos besproken, maar ook hoe belangrijk het is om een goed TEAM (Together Each Achieves More) om je heen te hebben.

Daarna was het tijd voor een heerlijk kerstdiner, wat goed verzorgd werd door het personeel van Archeon. Bij de borrel daarna kon iedereen nog gezellig met elkaar babbelen over de presentatie, maar natuurlijk ook over het mooie jaar dat we met zijn allen hebben gehad bij Gamebasics. Als klapper op de vuurpijl werden er op het einde van de avond super toffe VR-brillen (Oculus Quest) uitgedeeld aan het personeel, waarna iedereen voldaan naar huis toe ging!

Deel dit artikel