Indigo 2022

23 juni 2022

Op vrijdag 17 juni stonden we met een prachtige stand op Indigo, hét toonaangevende event in Nederland op het gebied van gamebusiness. Een verzamelplek voor mensen op zoek naar een toffe baan, gamebedrijven en enthousiastelingen. Als Miniclip Nederland moesten we hier uiteraard bij zijn!

De hele dag door waren er talks van toonaangevende personen in de game-industrie, showcases van nieuwe projecten en stands van gamebedrijven die de industrie willen steunen en op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Wij behoorden tot die laatste groep.

Na een paar bakken koffie trok onze stand bekijks van recruiters en investeerders. Als makers van OSM ontkom je er niet aan dat mensen je game herkennen. Het eerste gesprek van de dag was dan ook met een recruiter die fanatiek OSM speelde en zich zorgen maakte om zijn plek op de ranglijst.

Hoogtepunt van de dag was dat 2 UX/UI Artists – duidelijk nog aan het begin van hun carrière – voorzichtig aanstalten maakten om ons te benaderen. Twee overtuigende pitches en een enthousiast verhaal over de kracht van 2D-UI in games verder, werd er contactinformatie uitgewisseld.

En dat allemaal de ochtend na een van onze beruchte stranddagen. Daarover later meer.

Deel dit artikel