iOS dev

Mobile Game Developer (iOS)

04 augustus 2015

Gamebasics uit Zoetermeer zoekt een Mobile Game Developer (iOS).

Voor minimaal 32 uur.


Wij zijn Gamebasics. Hét team achter Online Soccer Manager (OSM). Als Mobile Game Developer werk je dagelijks aan ons voetbalmanagementspel, waar miljoenen voetballiefhebbers plezier aan beleven.  Het doel is verbeteren en uitbreiden. Je bent onderdeel van een scrumteam dat werkt aan de ontwikkeling van Online Soccer Manager. In je team zitten ervaren software engineers, een productowner, een scrummaster, marketeer, designers en een tester die met een gedeelde passie werken om een zo goed mogelijke game-ervaring te bieden aan onze users.

We zijn op zoek naar teamleden die zelfstandig in staat zijn om oplossingen te vinden, lef hebben en buiten de gebaande paden durven te denken. Je wordt lid van een multidisciplinair team, dus er wordt ook van je verwacht dat je zeer goed kunt samenwerken en oog hebt voor de mensen om je heen. Met creatieve oplossingen lever jij een bijdrage aan de beste game ervaring voor onze miljoenen gebruikers wereldwijd. Je hebt een goede balans tussen precisie en snelheid om oprecht trots te kunnen zijn op de kwaliteit van je werk.

Wij bieden…

  • Werken in een zelfstandig en professioneel scrumteam
  • Tijd én budget voor je ontwikkeling
  • Een unieke werkomgeving, met een informele sfeer
  • Ruimte voor jouw creatieve inbreng
  • Uitstekende pensioenvoorwaarden (50 % premiebijdrage werkgever)
  • Tegemoetkoming in de reiskosten of volledige vergoeding bij OV
  • Winstdelingsregeling (bij vast contract)
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen  € 2.400 en € 4.500 bruto per maand (40 uur p.w.)

Galip Çaliskan, mobile developer (iOS)

Onze Kernwoorden

Innovatie, Lean Start-up, Scrum, Professioneel, Kwaliteit, Technische Experts, Wereldmarktspeler, Sfeervol, Groei & Voetbal.

Interesse?

Wij nodigen je uit om bij ons te solliciteren. Mail je CV en enthousiaste motivatie naar vacature@gamebasics.nl o.v.v. Mobile Game Developer (iOS).

Heb je inhoudelijke vragen over de mobile developer functie? Dan staat onze office manager Stefanie Audenaert je graag persoonlijk te woord (079-3414450).

Deel dit artikel