MVO Gamebasics

23 april 2021

Ook in 2021 willen wij ons bezig houden met maatschappelijk verantwoord ondernemen. We vinden het belangrijk om ons steentje te kunnen bijdragen aan de maatschappij en daarom is er ook dit jaar weer een nieuw MVO-team samengesteld. Dit team zal zich dit jaar bezighouden met het actief zoeken naar goede doelen en initiatieven die aansluiten bij Gamebasics en bewustzijn creëren onder de medewerkers.

Het eerste initiatief heeft plaatsgevonden op zaterdag 10 april. Een aantal medewerkers van Gamebasics hebben zich ingezet voor de Hartstichting, door te gaan wandelen tijdens de Hartstocht. Geheel coronaproof kon ieder vanuit zijn/haar eigen woonplaats een uitgestippelde route lopen. Door de inzet van onze werknemers en de donateurs hebben wij met Gamebasics een prachtig bedrag van €635,- opgehaald voor de Hartstichting!

Daarnaast slaan we dit jaar slaan we opnieuw de handen ineen met de De Cruyff Foundation, waarvoor wij in OSM iets zullen gaan opzetten. De Cruyff Foundation geeft kinderen over de hele wereld de ruimte om te kunnen sporten en spelen. Zeker in deze tijd is dat belangrijker dan ooit! Om geld op te halen voor de Cruyff Foundation organiseren zij dit jaar ook weer de Cruyff Legacy 14K Run, waar wij als bedrijf ook aan mee zullen doen.

We blijven zoeken naar goede doelen en initiatieven die aansluiten bij Gamebasics.

Deel dit artikel