Netwerken op de tribune

29 januari 2015

Netwerken in een skybox zal voor de meeste gasten bij Bits & Bites – een netwerkbijeenkomst voor leden van Business to Business ADO Den Haag, deze keer georganiseerd door Gamebasics – een binnenkoppertje zijn. Het is echter maar zeer de vraag of ze dat ook al eens hadden gedaan in een voetbalstadionkantoor in plaats van in een daadwerkelijk stadion.

Op 20 januari was het zover, de businessclub van ADO Den Haag kwam langs op kantoor bij Gamebasics. Jeroen Derwort introduceerde het bedrijf en het pand aan de gasten. Maar voordat er onder het genot van een hapje en een drankje genetwerkt kon worden mochten de gasten kennis maken met OSM in de praktijk.

In verschillende groepjes gingen de leden onder begeleiding van developers, marketeers en testers zelf aan de gang met OSM. Elke groep kreeg een team uit de Eerste Divisie waarmee gespeeld werd. Zoals het voetballiefhebbers betaamt werd het op verschillende plekken nogal een fanatieke bedoeling.

Speciale gast was Jan Paul Saeijs. De ex-voetballer van onder andere ADO Den Haag, Roda JC en Southampton heeft de voetballerij na zijn actieve profcarrière gelukkig niet helemaal achter zich kunnen laten. Tot op de dag van vandaag is hij nog altijd actief op een zeer behoorlijk niveau bij Hoofdklasser HBS. Daarnaast is hij dus lid van de businessclub van ADO. Met genoegen verneemt Saeijs dat zijn huidige waarde als speler bij OSM nog altijd ruim 8 ton is.

Na de introductie en de wedstrijd werd er nog lang gesproken over zaken, voetbal en voetbalzaken. Business as usual!

Deel dit artikel