OSM 3 Launch Party

06 juni 2016

OSM 3.0 is live gegaan op woensdag 11 mei 2016. Het feestje om dat te vieren was bewust iets later gepland, omdat releases over het algemeen hectisch en stressvol zijn. Nu we in kalmere wateren zijn beland konden we in stijl het glas heffen op de geboorte van de jongste telg van de game Online Soccer Manager.

Alle Gamebasicers verzamelden zich bij Happy Moose in Zoetermeer, waar een glas bubbels en een lekker buffet klaarstonden. Voordat het tijd was voor uitbundige feestvreugde, was er ook een moment van reflectie. CEO Jeroen Derwort benoemde het harde werken van de afgelopen weken. De overgang van 4 miljoen gebruikers naar een volledig nieuw platform was niet gemakkelijk.

“Aanvankelijk waren er veel negatieve reacties op het veranderde verdienmodel. Ook waren er onverwachte technische uitdagingen die opgelost moesten worden. Dankzij de flexibele opstelling van heel het team zijn we daar goed doorheen gekomen. Er is uitleg gegeven waar nodig, mensen die problemen hadden zijn zoveel mogelijk geholpen. En de techniek heeft dag en nacht gewerkt om bugs en andere ongemakken snel te verhelpen.

Het eindresultaat is een nieuwe OSM die een sprong vooruit is: spelersrechten, gratis toegang tot alle opties voor alle gebruikers en een prachtig nieuw design.

Eindelijk kunnen we na anderhalf jaar deze versie met de wereld delen. Dat is een topprestatie van het hele team. Er blijft ruimte voor verbetering, maar de versie die we nu hebben is een geweldige basis om nog meer voetballiefhebbers wereldwijd manager van hun favoriete voetbalclub te maken.”

Het werd een gezellige avond. Als aandenken aan deze bijzondere dag ontving iedereen een kaart met persoonlijke invulling, in de stijl van de spelerskaart zoals die ook in OSM gebruikt wordt. Hiervan bestaat slechts een gelimiteerde oplage, dus het zullen ongetwijfeld collector’s items gaan worden!

happymoose
norskalf
playercards
Deel dit artikel