Partnerships met twee Serie A clubs bekrachtigd

25 januari 2016

Vertegenwoordigers van Gamebasics en de Italiaanse voetbalclubs Fiorentina en Torino, beklonken voorafgaand aan het duel in de Serie A tussen deze twee clubs samenwerkingsovereenkomsten, die prominente aanwezigheid van de clubs in Online Soccer Manager (OSM) garandeert.

De deal bevat het recht om logo’s en spelersfoto’s van de clubs in OSM te gebruiken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot het bekend maken van OSM onder de Fiorentina- en Torino-aanhang. Met het vastleggen van Torino en Fiorentina, heeft Gamebasics wederom twee traditieclubs uit Italië aan het rechtenportfiolo toegevoegd, waarin bijna alle Serie A clubs inmiddels vertegenwoordigd zijn.

Ook de beide clubs waren verheugd met de samenwerking, omdat het hen weer extra zichtbaarheid geeft in het mobiele games kanaal. Voor OSM is Italië een belangrijke markt met een groot bereik. De verworven rechten zullen in de nieuwe versie van OSM, die later dit jaar verwacht wordt, verwerkt worden.

CEO van Gamebasics Jeroen Derwort was zeer te spreken over deze partnerships. “Het is fantastisch dat we de fans van deze prachtige clubs de mogelijkheid kunnen bieden manager te worden van hún favoriete voetbalclub, met alles erop en eraan.”

DSC03501
DSC03522

Het was mooi meegenomen dat dit affiche de gelegenheid bood om op één dag met twee clubs om de tafel te gaan. Na de officiële handelingen werd de wedstrijd gespeeld, die eindigde in een 2-0 overwinning voor de thuisclub.

Behalve met Torino en Fiorentina zijn eveneens al samenwerkingen in Italië aangegaan met o.a. AC Milan, Juventus, Inter Milan, AS Roma, Empoli, Lazio Roma, Chievo Verona, Bologna, Atalanta, Palermo, Udinese, Genoa, Sampdoria, Carpi, Frosinone en Hellas Verona.

Deel dit artikel