Project L

Project L brengt studenten en bedrijven aan het gamen

12 maart 2016

In de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer vond vrijdag Project L plaats, een grote LAN-Party met bijna 100 deelnemers. Zowel studenten als bedrijven deden mee. Gamebasics was één van de sponsoren van het evenement. Er werden toernooien georganiseerd van diverse games, waaronder een OSM toernooi.

Het atrium van de Dutch Innovation Factory was het podium waarin non-stop gegamed kon worden van 16:00 uur op vrijdag tot 10:00 uur de volgende dag. Veel deelnemers hadden hun eigen computers meegenomen en zaten in rijen naast elkaar geconcentreerd hun favoriete game te spelen. Behalve PC’s waren er consoles aanwezig en zelfs klassieke speelkasten.

Gamers
DSC03210

Er werden toernooi georganiseerd in Hearthstone, League of Legends, Counterstrike: Global Offensive, Team Fortress 2, Smash 4, Mario Kart 8, WarioWare en Online Soccer Manager. Daarnaast werden diverse andere games gespeeld, zoals Clash Royale, Zelda, Monopoly en poker. Er was voor ieder wat wils te beleven.

Het grote OSM toernooi

Het OSM toernooi kende 14 deelnemers en was een intense race tegen de klok, omdat er elke wedstrijdronde maar iets meer dan een minuut de tijd was om het team voor te bereiden. De winnaar werd de manager van FC Groningen, die op de laatste speeldag AFC Ajax van de schaal wist af te houden. Een topprestatie die leidde tot de winst van deze spannende competitie, een OSM shirt en 100 premium speeldagen.

OSM Winnaars

Tussen het gamen door werden pizza’s genuttigd en biertjes gedronken. De New York Pizza’s had een goede dag met een bestelling van 77 pizza’s in één keer. De organisatie zag er met een strikte administratie op de laptop op toe dat iedereen precies die pizza kreeg die hij of zij had besteld.

Pizza en bier

Over Project L

De Project L LAN-Party is georganiseerd door studievereniging SIM van de Haagse Hogeschool, in het atrium van de Dutch Innovation Factory. Project L wordt gesponsord door Gamebasics en Zetacom.

Project L op Facebook

Deel dit artikel