Real Madrid & OSM wereldwijd partners!

06 december 2017

De voetbalgrootmacht Real Madrid en het mobiele voetbalspel OSM (Online Soccer Manager) zijn een wereldwijde samenwerking aangegaan.

Real Madrid is met meer dan 100+ miljoen fans op Facebook, Instagram en Twitter de grootste voetbalclub op social media. Met de samenwerking mag OSM topspelers als Ronaldo, Bale, Isco, Asensio, Benzema, Kroos en manager Zinedine Zidane actief gebruiken in zijn wereldwijde communicatie.

Het merk Real Madrid, de prestaties van de club en zijn spelers spreken enorm veel voetbalfans aan en dit versterkt de  internationale communicatiekracht van OSM. De wereldwijde OSM community, met maandelijks vijf miljoen actieve spelers, is daarnaast een mooi podium voor het Real Madrid merk om zichtbaar te zijn.

Door deze samenwerking en de reeds bestaande samenwerking met Juventus, heeft OSM nu partnerships met de twee Champions League finalisten van 2017 en de absolute top van de wereld.

Bij OSM ben jij de manager van bestaande topclubs en moet je elke dag zorgen dat jouw team klaar is voor de volgende wedstrijd. Dit betekent harde keuzes in je opstelling, slimme tactische zetten, goed trainen, spelers kopen & verkopen. Kortom, je moet managen als een echte baas!

OSM wordt gespeeld in meer dan 100 landen en is gratis te downloaden in de Apple Store of Google Play Store en bereikbaar via de webversie via www.onlinesoccermanager.com.

 

 

Deel dit artikel