Steven Chiang verlaat Gamebasics en gaat naar Warner Bros

01 december 2015

Steven Chiang legt per 1 december 2015 zijn adviseurschap bij Gamebasics neer om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Warner Bros Interactive, als Executive Vice President of Worldwide Production and Studios. De ervaren games executive van o.a. EA en Zynga was een jaar lang verbonden aan Gamebasics als adviseur van het management team.

Chiang heeft zich bij Gamebasics bezig gehouden met het ondersteunen van de teams bij de game ontwikkeling. Hij heeft veel van zijn kennis over het mobiele ecosysteem en het sportgenre gedeeld. Daarnaast heeft hij het management getraind en is enkele keren van San Francisco naar Zoetermeer afgereisd om de ontwikkelteams persoonlijk te coachen.

“Steve heeft met zijn kennis en ervaring Gamebasics verder gebracht” aldus CEO Jeroen Derwort. “Hij heeft een belangrijke rol gehad in de ontwikkeling van de nieuwe OSM versie die binnenkort uitkomt. We vinden het jammer dat hij ons gaat verlaten, maar we hebben veel profijt gehad van de samenwerking. Uiteraard wensen we hem veel succes toe bij zijn nieuwe uitdaging!”

Warner Bros Interactive Names Steven Chiang EVP of Worldwide Production and Studios »

Deel dit artikel