Strategiedag 2020

28 januari 2020

Op maandag 27 januari stond de jaarlijkse strategiedag van Gamebasics Studio op het programma. Voor dit jaar was er weer een zeer toffe locatie uitgekozen, namelijk het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland: Sportcentrum Papendal!

Bij aankomst op Papendal kon genoten worden van een bak koffie of thee, waarna het officiële gedeelte van de dag begon. Na een terugblik over het jaar 2019 en de plannen voor 2020, was het aan UX specialist Guido om een interessant verhaal te vertellen over het UX gedeelte van ons bedrijf. Na een ochtend luisteren naar presentaties, kregen we een heerlijke én gezonde lunch.

In het middagdeel gingen we in twee groepen aan de gang. De ene groep kreeg eerst een bokstraining van olympisch deelnemer Enrico Lacruz en de andere groep volgde een training Aikido (Japanse krijgskunst) van Wilko Vriesman. Na deze inspanningen volgde een rondleiding over het prachtige sportcomplex Papendal, met interessante verhalen over hoe Nederland een topsportklimaat creëert om sporters te ondersteunen het maximale uit hun talent te halen.

De focus van veel sporters is op dit moment gericht op de Olympishce Spelen in Tokyo, dus het afsluitende drankje werd uiteraard aangevuld met mooie Japanse hapjes.

Een geslaagde strategiedag als aftrap voor 2020, om er samen een nóg beter jaar van te maken dan dat 2019 al was voor Gamebasics!

Deel dit artikel