White Nights Conference 2020

04 februari 2020

Op donderdag 23 en vrijdag 24 januari vond in de Amsterdam RAI de White Nights Conference plaats. De White Nights Games Conference is een internationale platform onafhankelijke conferentie gewijd aan bedrijven in de game-industrie.

Gamebasics was aanwezig met een toffe booth, waar tafelvoetbal en onze game Dynasty Duels gespeeld konden worden. Het doel was om potentiële werknemers te interesseren om te komen werken bij Gamebasics, contact te leggen met andere bedrijven en studio’s en om eigen werknemers kennis op te laten doen.

Naast het opdoen van kennis heeft Gamebasics ook eigen kennis en learnings gedeeld. Op dag één heeft onze Chief Marketing Officer Dave van Velzen een talk gegeven over het volgende onderwerp: ‘How we are expanding our portfolio by using the affinity learnings of our players’. Na afloop van de eerste beursdag was er ook nog een party in Club Air Amsterdam.

Naast de talks die zijn bezocht, was Gamebasics ook op dag twee vertegenwoordigd en nam onze Chief Design Officer (Bowie Derwort) deel aan de Deconstruction Workshop, waarbij experts uit de game-industrie games in realtime deconstrueren.

Al met al was de White Nights Conference een succes voor Gamebasics Studio!

Deel dit artikel