Afscheid Jeroen en Frank

15 januari 2017

Maandag 9 januari 2017 was zonder twijfel de meest bijzondere dag in de geschiedenis van Gamebasis. Twee oprichters Jeroen Derwort en Frank Tijhuis namen afscheid van hun rol als actief directeur en dus ook van hun collega’s. Dit ging gepaard met veel anekdotes, hapjes, drankjes en afscheidscadeau’s.

Jeroen en Frank namen zelf het woord in restaurant de Zalm in Gouda en aan de hand van (onthullende) foto’s nemen ze ons mee terug naar hoe het ooit allemaal begonnen was. Van de start op zijn zolderkamer tot en met hun laatste jaren in het mooie voetbalstadionkantoor waar Gamebasics momenteel gevestigd is.

Naast gevoelige teksten, een met humor doorspekte mini-documentaire over de geschiedenis van Jeroen en Frank en nog meer mooie cadeaus die de heren in ontvangst konden nemen, was er ook een symbolisch cadeau voor ze geregeld. Op kantoor zal een nieuwe ruimte worden ingericht op hun vroegere werkplek. Deze ruimte wordt omgedoopt tot de ‘Founders Lounge’ en is dus vernoemd naar de twee oprichters van Gamebasics. We hebben getracht op die manier een waardig afscheid te bieden voor de twee ondernemers.

Frank liet ons een zeer complete en luxe dartset na en Jeroen had nog de tijd gevonden voor een persoonlijk noot. Vanuit het team was er veel applaus, er waren persoonlijke cadeaus, warme woorden en dankbaarheid voor het prima buffet en ruime drankbudget.

Er waren ongeveer zestig aanwezigen. Naast het voltallige personeel van Gamebasics waren ook de gezinnen van Jeroen en Frank aanwezig én mensen die in de begintijd van Gamebasics een belangrijke rol hebben gespeeld. Zoals bijvoorbeeld: Evert en Matthijs van Netbasics. Ook Francis (staflid van OSM NL en beter bekend als IceQueen) kon zien hoe Jeroen afscheid nam. Bedankt voor jullie komst!

Jeroen en Frank namen afscheid, maar gelukkig is de organisatie hier goed op voorbereid. Met een nieuw managementteam is er veel energie om van 2017 een topjaar te maken!

Deel dit artikel