Gamebasics krijgt compliment van ondernemers

21 september 2016

Bij Gamebasics vinden we het belangrijk om niet alleen kritisch te zijn op ons werk en op ons product, maar ook om stil te staan bij de successen die je met elkaar bereikt. Daar hoort ook het geven en ontvangen van complimenten bij. Zo’n compliment kregen wij vandaag. Gamebasics is uit vijf genomineerden derde geworden bij de RVOZ ‘Ster van Zoetermeer’ ondernemersprijs.

Gehuld in voetbalshirt, maar wel netjes met colbertje erboven (want dat hoort bij zo’n officiële prijsuitreiking) liepen Jasper Schwartz en Bowie Derwort woensdagochtend om iets over 7 uur over de rode loper als vertegenwoordigers van Gamebasics. Na een lezing van Econoom Nico Klene over de Miljoenennota, werden de genomineerden op het podium gevraagd. Andere genomineerden waren Terra Art Projects (winnaar), Klaverblad Verzekeringen, ABS Den Elzen Autoschade en SKN Bouw.

De ondernemingen werden geïntroduceerd en het aanwezige publiek had stemkastjes om hun stem uit te brengen. RVOZ: “Het mooiste compliment als Zoetermeerse ondernemer is het ontvangen van de RVOZ ondernemersprijs, de Ster van Zoetermeer. Niet bepaald door een grijze jury, geen vage bepalingen maar een gevoel dat een bedrijf oproept, vermengd met ondernemerschap, lef, het anders durven te doen”.

Enkele quotes die we hebben mogen ontvangen:

  • Jullie zijn het voorbeeld van bescheidenheid, maar creëren een fantastisch spel. De nummer 1 mobiele game studio van Nederland en gevestigd in Zoetermeer.
  • Het resultaat dat jullie willen bereiken met het spel door wereldwijd mensen het gevoel te geven dat zij manager zijn van hun favoriete voetbalclub. Een pracht van een missie met een sportief karakter.
  • De creativiteit spat uit jullie bedrijf. Ik heb dit mogen ervaren tijdens mijn bezoek en rondleiding, wat zeer zeker een groot publiek zou mogen bereiken.
  • Een voorbeeldfunctie voor mening ondernemer.

Wij danken hen voor de mooie woorden! Gamebasics is trots op de nominatie en tevreden met de bronzen plak (derde plek) en ziet dit als aanmoediging, want successen moeten immers gevierd worden!

Over de RVOZ
De RVOZ is een ondernemersvereniging die zich op talrijke manieren inzet voor een gezond Zoetermeers ondernemingsklimaat. Dat doet RVOZ door middel van lobbyen en participeren in lokale regionale netwerken en organisaties. Zo is er bijvoorbeeld regelmatig periodiek overleg met de Zoetermeerse politiek. En ook trekt de RVOZ op met de werkgeversorganisaties MKB Zuid-Holland, VNO/NCW-West en de Kamer van Koophandel. Daarnaast organiseert het regelmatig netwerkbijeenkomsten.

Deel dit artikel