Gamebasics verlengt hoofdsponsorschap sv DSO

26 april 2016

Op de feestelijke Gala avond ter ere het OSM DSO Top Jeugdvoetbaltoernooi, werd bekend gemaakt dat Gamebasics ook de komende 3 jaar hoofdsponsor van sv DSO zal zijn. Jeroen Derwort en Frank Tijhuis zetten daartoe hun handtekening onder het contract namens Gamebasics.

Gamebasics was al hoofdsponsor van de club, maar het oorspronkelijke contract, gesloten in 2013, liep af. Zowel Gamebasics als sv DSO waren tevreden over de samenwerking en wilden verder. De nieuwe overeenkomst is het resultaat van die ambitie.

Ondertekening DSO hoofdsponsor Jaap Pronk (Businessclub DSO), Jeroen Derwort (Gamebasics/OSM), Ron Lamboo (Businessclub DSO), Frank Tijhuis (Gamebasics/OSM)

De afgelopen jaren waren rumoerig voor sv DSO. Sportief gezien was er weinig te vieren. Het eerste degradeerde en ook financieel en organisatorisch ging er het nodige mis. Er kwam een nieuw bestuur en een nieuwe trainer. Inmiddels kan de weg naar boven weer worden ingezet.

Juist in zware tijden is rust op sponsorgebied belangrijk. Daarom blijft Gamebasics sv DSO steunen als hoofdsponsor. Frank Tijhuis: “sv DSO is één van de grootste amateurverenigingen van Nederland en een uithangbord voor de stad Zoetermeer. Gamebasics is een voetbalbedrijf en daar past deze sponsoring perfect bij.” Jeroen Derwort vult aan: “In heel Nederland is OSM bekend, maar bijna niemand weet dat Gamebasics in Zoetermeer gevestigd is. Het sponsorschap van sv DSO draagt eraan bij dat wij als lokale werkgever in de games industrie bekender worden.”

Beste speler

Op dezelfde avond dat het sponsorcontract getekend werd, werd ook bekend gemaakt dat Jay Weber werd uitgeroepen tot speler van het jaar bij sv DSO. Jay loopt stage bij Gamebasics. Wij feliciteren hem van harte met deze mooie erkenning.

OSM Top Jeugdvoetbaltoernooi

Behalve hoofdsponsor van het eerste elftal van sv DSO, sponsort Gamebasics ook het OSM Top Jeugdvoetbaltoernooi. Dit evenement zal plaatsvinden op 21 en 22 mei en kent een internationaal deelnemersveld met de volgende clubs: Swansea City, Derby County, Hamburger SV, IFK Göteborg, RSC Anderlecht, Cercle Brugge, FK Senika, ADO Den Haag, FC Utrecht, Roda JC, FC Groningen, PEC Zwolle, Sparta Rotterdam en sv DSO.

Deel dit artikel