Gamebasics x Cruyff Foundation

06 januari 2020

Gamebasics Studio gaat vanaf nu samenwerken met de Johan Cruyff Foundation. Een krachtig verbond tussen Nederlands grootste speler en Nederlands grootste online voetbalmanagementspel. Ook op deze manier wil Gamebasics Studio graag teruggeven aan de maatschappij.

Het succes van Gamebasics Studio drijft op het plezier van onze spelers. Wij vinden het niet meer dan normaal dat we daar ook iets voor terugdoen. Dat doen we kleinschalig bij voetbalclubs en via de gemeente, maar nu dus ook op grotere schaal via de Cruyff Foundation.

De eerste quote waar je op stuit als je de website van de Cruyff Foundation bezoekt is er een van Johan zelf: “Als je iets voor een ander kan doen, moet je dat doen.” Dat is precies wat we doen met deze samenwerking.

Maar de overeenkomsten gaan verder dan dat. De Cruyff Foundation heeft wereldwijd impact, net als onze game OSM. De Cruyff Foundation laat kinderen plezier maken door middel van voetbal, net als OSM. Samen gaan we nog veel meer kinderen plezier laten maken via het voetbal!

Deel dit artikel