Miniclip NL voetbaltrip naar Noorwegen

14 juli 2022

Op zaterdag 9 juli verzamelden (bijna) alle Miniclip Nederland collega’s op Schiphol voor de jaarlijkse voetbaltrip. En omdat het de afgelopen twee jaar niet door kon gaan, was dit voor velen ook de eerste voetbaltrip.

De bestemming dit jaar? Bergen, Noorwegen. Al is Bergen de op één na grootste stad van Noorwegen, het heeft de sfeer van een kleine stad boordevol karakter en stadse charme.

Er werd een bezoek gebracht aan de plaatselijke 2e divisionist (en huidige nummer 1) Brann Sk tegen Stabaek. Een aantal collega’s verscheen in de plaatselijke clubkleuren op de zonnige tribune en er werd genoten van de Noorse voetbalcultuur en het vocaal aanwezige publiek.

Naast het voetbal was er genoeg ruimte voor gezelligheid, een prachtige boottocht door de fjorden, een wandeling vanaf het uitzichtpunt op Fløyen, drankjes en een feestje hier en daar. Een geslaagde trip voor iedereen die mee was naar het prachtige Noorwegen (de foto’s liegen niet). Waar zal de volgende voetbaltrip naar toe gaan?

Wil je ook werken bij een organisatie waarbij je (indien het mogelijk is) jaarlijks op voetbalreis gaat? Kijk dan snel bij onze vacatures.

Deel dit artikel