Gamebasics in “Connect to Create” campagne van Dutch Innovation Factory

11 februari 2016

De Dutch Innovation Factory in Zoetermeer is een campagne gestart om ICT bedrijven in de regio te interesseren voor het lidmaatschap. Als onderdeel van deze campagne worden succesvolle cases gebruikt, die laten zien hoe het concept “Connect to Create” werkt. CEO van Gamebasics Jeroen Derwort figureert in één van de video’s, samen met docent van de Haagse Hogeschool Hamza Soekhai.

Sinds Gamebasics zich bij de Dutch Innovation Factory heeft aangesloten, heeft het lidmaatschap diverse vruchten afgeworpen. Zo is de samenwerking met de Haagse Hogeschool, gevestigd met ICT opleidingen in het gebouw van de Innovation Factory, veel intensiever geworden. Dit varieert van het werven van studenten tot het geven van gastcolleges en het nauw betrokken zijn bij hele blokken, bijvoorbeeld als opdrachtgever.

Daarnaast worden er diverse evenementen georganiseerd, waar Gamebasics bij betrokken is of een bijdrage aan levert.

De meerwaarde van Dutch Innovation Factory bestaat uit het verbinden van innovatief ICT onderwijs en bedrijfsleven, in een regio waarin dit nog niet vanzelfsprekend is. In 2016 zal de Dutch Innovation Factory nog meer een clubhuis van de innovatie worden, waar Gamebasics met plezier een bijdrage aan levert.

Deel dit artikel