Dynasty Duels

Dynasty Duels

Onze real time strategy game

Het succes van OSM stelde ons in staat om breder te kijken dan de online voetbalmanagementmarkt. En hoe! Dynasty Duels raakt alle mooie aspecten van gamen: strijd, strategie, spanning en diepte. Allemaal verpakt in een creatieve blik op de wereldgeschiedenis.

Let op: we zijn gestopt met het ontwikkelen van Dynasty Duels in 2020 omdat de game uiteindelijk niet kon voldoen aan onze hoge eisen.

0
Downloads
0
Landen
0
Taal

Het avontuur

Dynasty Duels staat ook voor een avontuur dat we bij Gamebasics Studio met elkaar zijn aangegaan. Na veel succes op de voetbalmanagementmarkt was het een makkelijke keuze geweest om daar verder te gaan. We wilden echter ook buiten onze vertrouwde omgeving kijken en nieuwe gamers aanspreken. En dat is gelukt. In Dynasty Duels vind je geen trainingskampen of spitsentrainers maar meedogenloze piraten en robuuste Romeinen. Een lust voor het oog.

We zijn hard aan het werk om de game klaar te krijgen voor een wereldwijde launch!

Full Launch

In 2019 is de soft launch van Dynasty Duels in Nederland.

Dynasty Duels gaat in beta waardoor steeds meer spelers hun feedback geven.

Een team vol ervaren gamemakers wordt geformeerd om deze game te maken.

Soft launch
Beta
Samenstelling

In 2018 wordt de knoop doorgehakt om aan een tweede game te gaan werken.

Start

Gebruikersfeedback

Dynasty Duels verschilt op veel vlakken ontzettend van OSM. Op een belangrijk terrein echter niet: gebruikersfeedback. De game is zo klein mogelijk opgezet om deze vooral uit te breiden op basis van wat de spelers wilden. Dat leidde tot een continue stroom van spelers die langskwamen op kantoor om het spel te beoordelen. En zo hoort het!